Ga naar de homepage

Camping Sardinië Italië

Campings op Sardinië zijn de ideale uitvalsbasis om dit veelzijdige landschap te verkennen. De adembenemende kustlijn met rotsformaties en zandstranden ligt nooit ver van uw camping. Sardinië staat ook bekend om de culturele bezienswaardigheden die uw bezoek meer dan waard maken. Bovendien zal u in het middellandse zeeklimaat op Sardinië helemaal tot rust komen tijdens uw vakantie. Sardinië: zon, zee en strand!

Lees meer

Campings Sardinië: een eiland met mogelijkheden!

Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse zee. Het landschap in Sardinië varieert van een heuvelachtig berglandschap, rotsachtige kustlijn met granietformaties tot prachtige lange zandstranden.

Kamperen op Sardinië is erg populair bij toeristen. Door de vele veerdiensten is het eiland prima met de auto bereikbaar. Ook kunt u eenvoudig vliegen op Sardinië door de 5 luchthavens die het eiland rijk is. U heeft hier ook eenvoudig de mogelijkheid een auto te huren om het eiland te verkennen.

Sardinië heeft daarom zowel camping waar u uw tent of caravan kan plaatsen, als campings waar u een mobile home of bungalowtent kunt huren. Hier geniet u lekker van de zon aan het zwembad of het strand tijdens het kamperen.

Bezienswaardigheden Sardinië

Naast de vele activiteiten als watersporten, fietsen en wandelen is er ook een hoop te bezichtigen vanaf de camping. Sardinië heeft prachtige steden waar u indrukwekkende bezienswaardigheden kunt bekijken.

  • Alghero
    U vindt in Alghero prachtige bezienswaardigheden als barokkerken, kathedralen, kloosters en de Catelaanse stadsmuur. Tijdens uw kampeervakantie in Sardinië is het uw bezoek meer dan waard.
  • Romantisch Cagliari
    De hoofdstad van Sardinië is Cagliari. Het oude gedeelte ‘Castello’ is prachtig gelegen aan de top van de heuvel. Wanneer u vanaf uw camping in Sardinië deze stad gaat bezichtigen moet u zeker langs de kathedraal ‘Santa Maria, het amfitheater en de botanische tuin wandelen.
  • De Nuraghi Torens
    De Nuraghi zijn prachtige bezienswaardigheden, die u tijdens uw vakantie op een camping in Sardinië zeker niet mag missen. In de bronstijd zijn er meer dan 6500 van deze torentjes gebouwd van gestapelde natuurstenen.

Verbleven op Camping Village Capo d'Orso in Palau in september 2016

Ieder uitzicht is prachtig. Het water schitterend turkoois. Alle zeilboten en surfers zijn leuk om naar te kijken.

9,0

Verbleven op Centro Vacanze Isuledda in Cannigione in september 2016

Prachtig landschap, mooie baaien, kristalhelder water. Tip: bezoek de Maddalena-eilanden

9,0

Verbleven op Centro Vacanze Isuledda in Cannigione in april 2016

Mooie kust en binnenland. Alleen gemiddeld lang onderweg om ergens te komen. Tip! Boottrip en bezoek aan de krijtrotsen/Capo Testa

8,0

Populaire campings Sardinië Bekijk 4 campings

Sardinië: een wereld van verschil

Niet alleen lijkt u een hele nieuwe wereld te betreden wanneer u op Sardinië aankomt, ook op het eiland zelf vindt u talloze wereldjes op zich. Voor elke kampeerder wel eentje.

Meer weten over de rijkdom van Sardinië? Bekijk onze blog.

Populaire regio's Sardinië

Populaire thema's Sardinië