Ga naar de homepage

Bungalow huren

Als je een bungalow op een camping huurt, beschik je over een eigen huisje dat van alle gemakken voorzien is. Een bungalow heeft vergeleken met een stacaravan wat meer de uitstraling van een echt huisje. De voorzieningen in een bungalow zijn prima. Je hebt bijvoorbeeld een eigen badkamer met douche en toilet tot je beschikking. Ook de keuken is volledig uitgerust. Dat betekent dat je op de camping net zo lekker kan kokkerellen als thuis.

Een campingvakantie in een bungalow betekent comfortabel kamperen zonder zorgen. Meestal heb je ook een eigen gemeubileerd terras waar soms zelfs een barbecue al voor je klaarstaat. Heerlijk voor een ontbijtje in de buitenlucht en lange, warme zomeravonden.

Een bungalow huren: wat kun je verwachten

Bungalows zijn vaak geschikt voor minimaal vier personen, maar er zijn ook vijf- of zespersoons-bungalows, waardoor kamperen met het hele gezin geen enkel probleem is. Ook een babybedje behoort meestal wel tot de mogelijkheden. Een aantal bungalows beschikken zelfs over airconditioning. Of huisdieren welkom zijn, wordt aangegeven in de specificaties. Goed om te weten: bungalows zijn niet altijd vrijstaand.

Bekijk alle bungalows