Ga naar de homepage

Bungalow huren

Op een klein aantal campings worden bungalows aangeboden. Deze sfeervolle huisjes verschillen wat betreft de indeling niet veel van chalets. Wel is het mogelijk dat één of meerdere slaapkamers zich op de eerste verdieping bevinden.

Als u een bungalow huurt, huurt u eigenlijk een tweede huis dat van alle gemakken voorzien is. In deze accommodatie op de camping heeft u een eigen badkamer met douche en toilet. De bungalow is vaak geschikt voor minimaal vier personen, waardoor kamperen met het hele gezin geen enkel probleem is. Ook zijn er campings waar de hond welkom is in de bungalow. Sommige bungalows zijn voorzien van airconditioning. Houdt er rekening mee dat de bungalows niet altijd vrijstaand zijn.

Een bungalow: compleet en comfortabel

De keuken in een bungalow is volledig uitgerust en hier bereidt u een lekker diner of een stevig ontbijt. Een kampeervakantie in een bungalow betekent comfortabel kamperen zonder zorgen. Buiten ontspannen kan op het vaak bijbehorende terras, waar soms ook een barbecue voor u klaarstaat. Om het vakantiegevoel compleet te maken heeft elke Suncamp holidays camping een zwembad en/of zee of meer in de buurt. Perfect voor een fantastische vakantie met kinderen!

Bekijk alle bungalows

Download de gratis app en boek de fraaiste campings van Europa!

Bekijk