Ga naar de homepage

Camping Gardameer Italië

Campings aan het Gardameer zijn uitstekend voor een heerlijke campingvakantie in een zeer zonnige streek. Aan het Gardameer is van alles te beleven. Het grootste meer van Italië is ideaal voor watersporters, maar ook leuk voor cultuurliefhebbers. Rondom het Gardameer vindt u bruisende steden en mooie natuur. U verblijft onder aangename temperaturen op een fraaie camping. Gardameer belooft u een kampeervakantie om nooit te vergeten!

Lees meer

Campings Gardameer: Italiaans genieten

Tijdens een vakantie aan het Gardameer ontdekt u het echte authentieke Italiaanse karakter van deze fraaie regio. De sfeervolle straten en terrassen zullen u aangenaam verrassen. Uw camping aan het Gardameer wordt omgeven door prachtige natuur.

Aan het Gardameer kunt u kiezen uit een kleine rustige campings of juist een grote levendige familiecamping. Hier kunt u naast een kampeerplaats ook kiezen voor een bungalow of stacaravan. Gardameer heeft zelfs campings waar u het nieuwe kamperen kunt ontdekken, Glamping!

Glamping is kamperen in alle luxe. Hiervoor heeft Suncamp een stijlvolle accommodatielijn ontwikkeld, de SunLodge. Een SunLodge combineert het comfort van een hotel en de charme van de camping. Ervaart u het zelf.

Bezienswaardigheden rondom het Gardameer

Het Gardameer leent zich uitstekend voor watersporten: waterfietsen, surfen, zeilen en nog veel meer. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker zonnen en luieren aan het water of op uw camping. Nabij het Gardameer vindt u een aantal culturele steden met veel bezienswaardigheden. Aanraders zijn:

  • Verona
    Verona is een typische Italiaanse stad, vol historie en monumenten. Mooi en zeer de moeite waard zijn het Romeinse amfitheater, de Romeinse brug Ponte Pietra en het kasteel Castelvecchio.
  • Brescia
    Ten westen van het Gardameer vindt u de prachtige stad Brescia. Bezoek zeker de kathedraal van Brescia, deze bestaat uit de Oude (12e eeuw) en de Nieuwe Dom (1604), die een van de hoogste koepels van Italië heeft.
  • Vicenza
    In Vicenza is het werk van de Italiaanse architect Andrea Palladio sterk aanwezig. Zo ontwierp hij ondermeer het renaissancegebouw Basilica Palladiana en het prachtige Teatro Olimpico, het oudste nog bestaande overdekte theater van Europa.

Kamperen aan het Gardameer zal niet snel vervelen. Ook wandelen en fietsen rondom het Gardameer is een leuke activiteit. U komt langs gezellige haventjes en indrukwekkende kastelen. Op een camping aan het Gardameer beleeft u een topvakantie!

Populaire campings Gardameer