Ga naar de homepage

Accommodaties

Suncamp holidays werkt samen met campings die kampeerplaatsen en/of ingerichte accommodaties aanbieden.Daarnaast bieden wij ook onze eigen accommodaties aan; de ruime, luxe en comfortabele SunLodges!

Kiest u voor één van deze ingerichte accommodaties, dan bespaart u zich de moeite om bepakt en bezakt op reis te gaan. Vrijwel alle benodigdheden zijn aanwezig en de inventaris is uitgerust voor het maximaal toegestane aantal personen. Het verbruik van elektriciteit, water en/of verwarming is inbegrepen. Wel zo makkelijk!

Per accommodatievorm komen er op de verschillende Suncamp campings diverse merken en typen voor. Desalniettemin tonen de accommodatievormen onderling grote overeenkomsten. Daarom treft u hier een algemene beschrijving van de kampeerplaatsen en de andere accommodatievormen.

In de praktijk kunt u kleine verschillen constateren. De afgebeelde voorbeeldfoto's en plattegronden dienen om u een indruk te geven. Aan de hieronder weergegeven symbolen kunt u zien welke accommodatievormen er op de camping (van uw keuze) aanwezig zijn.

Suncamp holidays campings biedt meer dan 400 campings aan met een grote diversiteit aan accommodaties. En mocht u zelf over een tent, caravan of camper beschikken kan dat natuurlijk ook. U kunt dan gewoon kiezen uit een kampeerplaats die perfect op uw wensen aansluit!