Ga naar de homepage

Bungalowtent huren

Kamperen in een bungalowtent is ideaal als je houdt van de charme van kamperen in een tent, maar ook graag geniet van comfort. En het is een handige oplossing als je geen complete kampeeruitrusting wil vervoeren. Alles staat namelijk al voor je klaar! Zo geniet je van die echte kampeersfeer die bij kamperen in een tent hoort.

Een compleet ingerichte bungalowtent beschikt over een uitgeruste keuken, meubilair, een terras met overkapping of parasol en meestal meerdere slaapcabines met echte bedden. Je hoeft dus alleen maar je eigen spullen in te pakken en hebt geen gedoe met gasflessen, luchtbedden of campingservies.

Meer lezen

Bungalowtent met en zonder eigen sanitair

Qua comfort doet een bungalowtent dan ook nauwelijks onder voor een stacaravan. Een bungalowtent is ruim, je hebt alles bij de hand en je kunt gewoon rechtop lopen en staan. Het enige verschil is dat je in een bungalowtent niet altijd je eigen douche en toilet hebt. Dat verschilt per bungalowtent.

Ingerichte bungalowtent: kamperen met ruimte

De indeling kan per bungalowtent wat verschillen, maar de meeste bungalowtenten beschikken over een apart leefgedeelte met eettafel, stoelen en keuken. Ook heb je een beschaduwd terras of een veranda tot je beschikking. Zoals de meeste grote tenten zijn ook compleet ingerichte bungalowtenten slim ingedeeld. Zo zijn er meestal aparte slaapcabines die je dicht kan ritsen. Fijn om insecten buiten te houden. Ook vind je vaak wel een hangrek voor je kleding. Ga je op vakantie met de kinderen? Dan maken ze zo vriendjes met de buren. In een bungalowtent gaan het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar over. Ideaal voor een echte campingvakantie dus.

Luxe bungalowtent: compleet en comfortabel

De luxe bungalowtenten zijn tegenwoordig erg populair. Dit zijn echte glampingtenten met een complete en stijlvolle inrichting en vaak een eigen badkamer en toilet. Suncamp heeft met de SunLodges een groot aanbod aan avontuurlijke lodgetenten in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor de  SunLodge Taiga, ook beschikbaar met extra Kambi-tent, of de SunLodge Jungle. Of wat denk je van een eigen RoyalLodge? Deze luxe designtent is ontworpen met comfort en luxe in het achterhoofd. De koninklijke RoyalLodge is exclusief te boeken op camping La Vallée Verte en is een optimale keuze voor kampeerders die willen genieten van stijl en luxe.

Bekijk alle bungalowtenten