Ga naar de homepage

Bungalowtent huren

Kamperen in een bungalowtent is een goede combinatie voor mensen die houden van de charme van het kamperen, maar toch ook willen beschikken over het nodige comfort. Een ruime en compleet ingerichte tent huren op een camping is ideaal, of u nu een bungalowtent huurt voor een vakantie in Frankrijk, Spanje of Duitsland.

Ingerichte bungalowtent: kamperen met ruimte

Hoewel de indeling van bungalowtenten kan verschillen, beschikken de meeste bungalowtenten over een apart woongedeelte met een eettafel en stoelen. Deze kunnen vaak ook buiten de tent worden gebruikt, bijvoorbeeld op de aangebouwde veranda. De meeste bungalowtenten zijn voorzien van een ingebouwde keuken, inclusief het benodigde keukengerei. Als u met kinderen op vakantie gaat is het ook handig dat u de beschikking heeft over aparte slaapcabines. Tussen deze slaapcabines is vaak een hangrek aanwezig voor uw kleding.

Vooral in de Zuid-Europese vakantielanden kan de temperatuur 's zomers aardig oplopen. Een tent lijkt dan niet altijd een goede accommodatie. Gelukkig hebben de meeste bungalowtenten een goede ventilatiemogelijkheid. Hierdoor blijft de temperatuur in de tent ook op warmere dagen prettig.

Lees meer

Luxe bungalowtent: compleet en comfortabel

De luxe bungalowtent is erg populair. De comfortabele bungalowtenten van tegenwoordig zijn zeer goed uitgerust en zorgen voor een perfect onderkomen tijdens uw kampeervakantie.

Na een lange autoreis staat uw bungalowtent al op u te wachten, zodat u onbezorgd en ontspannen aan uw vakantie kan beginnen. Suncamp holidays heeft een groot aanbod van avontuurlijke lodgetenten in verschillende formaten, zoals de SunLodge Safari tenten en de SunLodge Jungle tenten. Of wat denkt u van een eigen RoyalLodge? Deze luxe designtent is ontworpen met comfort en luxe in het achterhoofd. De Koninklijke RoyalLodge is exclusief te boeken bij Suncamp holidays campings en is een optimale keuze voor kampeerders die willen genieten van stijl en luxe.

Als u een bungalowtent huurt, heeft u de eerste stap voor een geslaagde vakantie al meteen gezet. Een bungalowtent staat namelijk garant voor een gezellige en comfortabele kampeervakantie!

Bekijk alle bungalowtenten