Ga naar de homepage

Algemene voorwaarden

Informatie & reserveringen

 

Openingstijden:
Ma-Vr 08.30 - 20.00 uur en Za 9.00 - 16.30 uur.

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Suncamp holidays (KvK nr. 10142918) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

De voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reisgelden kunt u hier nalezen: Garantieregeling SGR.

ANVR

Suncamp is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Deze Nederlandse reisvereniging behartigt de belangen van reisaanbieders en van consumenten. Door het lidmaatschap ben jij als klant van Suncamp verzekerd van duidelijke en gunstige voorwaarden. Op alle boekingen via Suncamp zijn, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven, de ANVR-Reizigersvoorwaarden zoals verwoord in paragraaf 3 - Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten – van toepassing.

Download hier de ANVR-Reizigersvoorwaarden.