Ga naar de homepage

Verzekeringen

Bij het reserveren van uw kampeerplaats of accommodatie rekent u natuurlijk op een zorgeloze vakantie. En vrijwel altijd zal dat uitkomen. Maar soms kan het toch anders lopen.

Samen met de Europeesche heeft Suncamp holidays een prima annuleringsverzekering samengesteld. Kunt u niet op vakantie of moet u eerder naar huis vanwege één van de in de voorwaarden vermelde redenen, dan krijgt u toch een (deel van) de reissom terug.

Annuleringsverzekering

Op deze website kunt u via het boekproces eenvoudig een annuleringsverzekering afsluiten. In het offerteformulier hoeft u alleen maar "annuleringsverzekering" aan te vinken. Alle bedragen worden automatisch berekend. Zo heeft u direct een overzicht. Tegelijk met de factuur ontvangt u de uitgebreide voorwaarden van de annuleringsverzekering. Deze factuur is tevens uw polisblad.

Meer informatie over de annuleringsverzekering

Allrisk Annuleringsverzekering

Als u heeft gekozen voor de Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf of u de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.

Meer informatie over de Allrisk Annuleringsverzekering