Ga naar de homepage
Chalets huren

Chalets huren

Een chalet op een camping is een verzamelnaam voor allerlei luxe accommodaties. Een chalet kan een luxe stacaravan zijn, maar ook een houten vakantiehuis. En soms iets ertussenin: een luxe accommodatie met stijlvolle houten look. Meestal heeft een chalet één verdieping, maar soms is er een tweede laag met extra slaapruimte. Veel chalets beschikken ook over airconditioning.

Chalets met meerdere badkamers

Kies je voor een campingvakantie in een chalet, dan heb je altijd genoeg ruimte, privacy en comfort. In een chalet beschik je uiteraard over je eigen ingerichte keuken, vaak met vaatwasser, badkamer en toilet. Sommige chalets hebben ook meerdere badkamers. Wel zo handig als je met een groot gezin of vriendengroep op vakantie gaat. Gaat je hond mee op vakantie? In de specificaties van het chalet lees je of huisdieren zijn toegestaan.

Gezellig terras

Bij een chalet hoort een gezellig eigen terras met genoeg schaduw. Je vindt er zitstoelen en vaak ook lekkere ligbedden. Ook een barbecue behoort soms tot de uitrusting. Hier kun je eindeloos tafelen, lezen of gezellig een spelletje doen.

Bekijk alle chalets