Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in september 2019

mooie omgeving. leuke dorpjes/steden in omgeving. Rovinj zeker aanrader.

0,0

Verbleven op Camping Valkanela in Funtana in september 2019

Valkanela is vrij duur. Ga je naar Vrsar is het al wat goedkoper.

0,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in september 2019

Istrië is zeer mooi. Umag is in het noorden. Gans Istrië doorkruist met de auto. Max 1,5 h rijden tot meest zuidelijke punt vanuit Umag (bij geen file)

0,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in augustus 2019

mooie regio waar veel te zien en te doen is. uitstapje naar Triest en Venetië aanraders. gezellige stadjes, mooie boottochten.

0,0

Verbleven op Camping Porto Sole in Vrsar in augustus 2019

Camping goed gelegen ,voor uitstapjes te maken , Porec ,robijn enz

0,0

Verbleven op Oliva Camp & Residence in Rabac in augustus 2019

Erg mooie baai , gezellige boulevart maar om meer te doen moet je wel met auto weer berg over terug

0,0

Verbleven op Camping Veštar in Rovinj in augustus 2019

de dorpjes zijn allemaal heel schattig, maar wel toeristisch het is er heel druk

0,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in augustus 2019

Genoeg bezienswaardigheden in de omgeving. Voor de meiden die willen shoppen raad ik aan Max City in Pula.

0,0

Populaire campings Istrië