Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Apulië Italië

Campings in Apulië – Puglia in het Italiaans – zijn ideaal om het oude met het moderne Italië te combineren. Voor de echte zonliefhebber is er een uitgestrekte kustlijn in de buurt van de camping. Puglia kent ook een prachtig nationaal park in het beboste binnenland met indrukwekkende rotsen en grotten. Kortom voor iedere kampeerder wat wils in het zuiden van Italië!

Lees meer

Campings in Puglia: kamperen in de ‘hak’ van Italië

In Puglia, langs de kustlijn van de Adriatische zee kunt u genieten van de zon tijdens een verblijf op de camping. Gargano bijvoorbeeld kent prachtige zandstranden en leuke badplaatsen.

Ook kunt u genieten van de natuur in Puglia, bijvoorbeeld in het Parco Nazionale del Gargano. Dit uitgestrekte bosgebied met bijzondere grotten en wilde rotsen is een oase van rust en heerlijk om te wandelen.

Deze rust vindt u ook op de camping bij uw tent, bungalow of natuurlijk aan het zwembad. Tussen de palmbomen geniet u van de warme Zuid-Europese zon in Apulië.

Bezienswaardigheden in Puglia

Puglia is een regio met prachtige steden waar veel te zien en te beleven in de omgeving van uw camping. Bari, Vieste en Lecce zijn voorbeelden van mooie plaatsen.

  • Camping bij Bari
    In de buurt van de hoofdstad van Apulië kunt u fijn verblijven op een camping. Bari, met haar talrijke pleinen en kerken, is een bezoek meer dan waard. Uniek in de streek zijn de trulli, kleine huisjes van kalksteen.
  • Camping bij Vieste
    Vanuit uw camping in Apulië rijdt u in korte tijd naar het oude Vieste. In deze schilderachtige badplaats vindt u prachtige architectuur. Het moderne gedeelte ligt langs de zonnige kust en het oude middeleeuwse gedeelte in de stadskern.
  • Camping bij Lecce
    De stad Lecce ligt in de zuidelijkste punt van de ‘hak’ van Italië. Lecce kent vele bezienswaardigheden uit de barokperiode, zoals de Basiliek Santa Croce of bezoek het amfitheater waar nog steeds voorstellingen worden gegeven!

Ook leuk voor een dagtripje tijdens uw kampeervakantie in Puglia is de eilandengroep Isole Tremiti. Deze idyllische eilandengroep, de noordelijkste van Apulië, herbergen een lange historie en zijn een echte aanrader.

Populaire campings Apulië Bekijk 1 campings

Populaire regio's Apulië

Populaire thema's Apulië