Ga naar de homepage

Les Tamaris & Les Portes du Soleil 

Les Tamaris & Les Portes du Soleil 

Zon en cultuur aan de Middellandse Zee

Een duik nemen in een luxe watercomplex, genieten van de blauwe Middellandse Zee en sfeervolle steden bezoeken. Je verblijf op deze camping zal je nog lang bijblijven. Dat heeft alles te maken met het zonovergoten strand dat binnen handbereik ligt, de culturele bezienswaardigheden en de luxe voorzieningen. En natuurlijk het heerlijke eten waar deze regio om bekendstaat. Dat de zon hier altijd schijnt, maakt het helemaal compleet.

Zwemmen in een luxe watercomplex

Aan de zuidkust van Frankrijk, vlak bij het mooie Béziers, ligt deze prachtige camping. Binnen een paar minuten lopen ben je al op het strand en kijk je uit over de Middellandse Zee. Je hoeft echter niet eens de camping af om te kunnen zwemmen. Hier vind je namelijk een schitterend groot watercomplex. Dit bestaat uit een verwarmd zwembad en peuterbad. Je kinderen roetsjen er van de glijbanen. En wat dacht je van een bezoekje aan de luxe spa?

Genieten van de zon en heerlijk eten

Op Les Tamaris & Les Portes du Soleil is er voor het hele gezin wat te doen. De kinderen leven zich uit in de speeltuin of gaan naar de kidsclub. Bij de kidsclub spelen ze leuke spelletjes onder begeleiding en maken ze nieuwe vriendjes. Als je de ontspanning wilt afwisselen met een potje beachvolleybal of jeu de boules, is dat ook mogelijk. Daarnaast vind je rondom het zwembad verschillende bars. Daar geniet je van een koel drankje of eet je een lekkere snack.

Bezoek schilderachtige kuststeden

Er valt veel te ontdekken in de omgeving van deze camping. Zo bereik je gemakkelijk een van de sfeervolle steden in de buurt van de kust. Montpellier is bijvoorbeeld een aanrader. Dit is een toeristische stad waar je wandelt door oude straatjes. Een bezoekje aan Avignon is ook zo gemaakt. Voor cultuurliefhebbers is dit echt het proberen waard. Als je de tijd wilt nemen om iets verder te reizen, bezoek je Marseille. Marseille is de op een na grootste stad van Frankrijk en is prachtig gelegen aan de kust.

Ontdek de cultuur van Béziers

Het unieke van deze camping is niet alleen dat je hier direct aan de kust bent, maar je bent ook maar een half uur verwijderd van Béziers. Béziers is een van de oudste steden van Frankrijk en staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. Deze prachtige stad ligt aan de rivier de Orb en is omgeven door wijngaarden. Je herkent Béziers vooral aan de brug en het kasteel op de heuvel. Dat zijn lang niet de enige culturele bezienswaardigheden van deze stad, want er is ook een Romeins amfitheater.
Lees verder
<
  • Aanbetaling slechts 15%
  • Restantbetaling pas 5 weken voor aankomst
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • SunBonus loyaliteitsprogramma
  • Suncamp holidays is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Meer info

  • Suncamp holidays is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Gedetailleerde informatie over de camping

Locatie

Les Tamaris & Les Portes du Soleil

2 Av. des Mûriers
34420 - Portiragnes
Frankrijk
Afstand vanaf Brussel: 1.075 km

Plan route

Coördinaten: 43°16'55"N 3°21'39"E

Reis bewust

Hoeveel CO2 stoot je uit met deze reis? Wij rekenen het voor je uit (vertreklocatie Brussel). Maak een bewuste keuze door groenere transportopties te kiezen en verlaag direct je CO2-uitstoot.

Faciliteiten

Algemene gegevens

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Omgeving van de camping

Recent bekeken

Campings in de buurt