Ga naar de homepage

Camping Languedoc-Roussillon Frankrijk

Een camping in Languedoc-Roussillon, Zuid-Frankrijk, is geliefd om haar prachtige zandstranden. Lekker zonnen is er dus zeker bij vanaf uw camping. Zuid-Frankrijk staat dan misschien vooral voor zon, zee en strand, de regio kent ook prachtige natuur en cultuur. Zo vindt u altijd leuke steden en bossen rondom uw camping. Languedoc-Roussillon is een vakantieplek die blijft verrassen!

Lees meer

Campings Languedoc-Roussillon: vakantie onder de zon

In Zuid-Frankrijk schijnt de zon eigenlijk altijd. Bruinbakken op het strand is dan ook zeker aan de orde tijdens een verblijf op de camping in Languedoc-Roussillon. In de regio vindt u trouwens vele campings met een zwembad en glijbaan. Een verfrissende duik is daardoor altijd dichtbij!

Het warme klimaat vraagt naast rust, ook om actie. Ga er lekker op uit vanaf uw camping. Languedoc-Roussillon heeft op sportgebied voor eenieder wat wils. Zo kunt u onder andere surfen, vissen en mountainbiken. Met uw kinderen iets leuks doen nabij de camping? Zuid-Frankrijk heeft veel leuke waterparken, pretparken en dierenparken.

Bezienswaardigheden Zuid-Frankrijk

Natuur en cultuur vindt u in overvloed nabij uw camping in Languedoc-Roussillon. Kamperen in Zuid-Frankrijk wordt met deze bezienswaardigheden een waar feestje:

  • Camping bij Perpignan
    Deze middeleeuwse stad is leuk voor een bezoek vanaf uw camping. Perpignan heeft diverse musea, een mooie kathedraal en het kasteel van de koningin van Mallorca.
  • Camping bij Carcassonne
    De stad Carcassonne moet u gezien hebben als u verblijft op een camping in Zuid-Frankrijk. In Carcassone staat de middeleeuwse citadel La Cité, die nog bijna geheel in tact is.
  • Camping bij Montpellier
    Deze mooie stad heeft een prachtig oud centrum. Ideaal voor een bezoek met het hele gezin vanaf de camping. Montpellier heeft onder andere een leuke dierentuin.

Ook de natuur in het zonnige Languedoc-Roussillon is een kijkje waard vanaf uw camping. In Zuid-Frankrijk vindt u prachtige natuurgebieden zoals de Catalaanse Pyreneeën en een deel van de Cevennen. De regio zit vol met bossen, riviertjes, kliffen en kalksteenplateaus.

Accommodaties in Zuid Frankrijk

In Languedoc-Roussillon heeft u diverse accommodatiemogelijkheden. Naast het huren van een kampeerplek, kunt u ook een bungalow, stacaravans, chalet of luxe mobile home huren op de camping.

Ook onze mooie SunLodges staan op verschillende campings in Languedoc-Roussillon voor u klaar. Al deze mogelijkheden beloven iedere kampeerder een fantastische vakantie in Zuid-Frankrijk!

Verbleven op Camping Sandaya Le Plein Air des Chênes in Clapiers in juli 2018

In Clapiers is niks te doen. In Jacou zit een supermarkt en een mc donalds. Montpellier is een mooie stad waar veel te doen is. Wel mooie en levendige kustplaatsen maar deze zijn minimaal 30 minuten rijden.

5,0

Verbleven op Camping Sandaya Le Plein Air des Chênes in Clapiers in juli 2018

Mooi en warm weer, veel bezoek gelegenheids (dorpjes, monumenten, en diverse aktiviteiten). Dankzij een regionale wegkaart (dat we spijtig zelf hebben moeten vragen) hebben wij heel sympathieke dorpjes en site gezien en heel sympathieke mensen mogen ontmoeten: kunstenaars en bewoners

8,0

Populaire campings Languedoc-Roussillon

Campingtip!
Le Sérignan Plage *****

Aan de Middellandse Zee Meerdere zwembaden Perfect onderhouden SunLodges (incl. fiets) te huur Beoordeeld met een 7,9 Bekijk camping