Ga naar de homepage

Camping Picardië Frankrijk

Campings in Picardië staan voor een onvergetelijke vakantie. Picardië is een streek in het uiterste noorden van Frankrijk en kent een rijke historie en een prachtig landschap. Grote bosgebieden, mooie zandstranden en uitgestrekte velden vindt u nabij uw camping. Picardië is een ideale kampeerbestemming voor wie van afwisseling houdt.

Lees meer

Campings Picardië: Somme, Oise en Aisne

Picardië is opgedeeld in drie departementen die allemaal vernoemd zijn naar de rivier die erdoorheen stroomt. Somme, Oise en Aisne hebben een sterk eigen karakter en er is een boel te beleven.

Wilt u lekker naar het strand vanaf uw camping? Somme is dan de plek voor u. In dit departement vindt u ook een prachtig natuurgebied nabij uw camping: Baie de Somme.

In de buurt van een camping in Oise vindt u prachtige bossen. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Aisne kenmerkt zich door zijn vele liefelijke dorpen.

Geen zin om uw eigen accommodatie mee te nemen naar de camping? Picardië heeft genoeg andere opties. Huur bijvoorbeeld een luxe stacaravan. Picardië is zeer geschikt voor gezellige familievakanties. Op uw camping vindt u meestal voldoende speelmogelijkheden.

Bezienswaardigheden Picardië

In deze streek vindt u altijd wel cultuur nabij uw camping. Picardië heeft een interessante historie, ga die dus zeker ontdekken:

  • Hoofdstad Amiens
    Deze middeleeuwse stad telt voldoende facetten voor een geweldig dagje weg van uw camping. In Amiens staat ondermeer de prachtige kathedraal Notre-Dame.
  • Vestingstad Laon
    In de middeleeuwen werd Laon als vestingstad gebouwd. Ga de oude gebouwen bekijken vanaf uw camping. Laon is tevens heerlijk om doorheen te struinen.

Met uw kinderen eropuit vanaf uw camping? Picardië verlaten voor het vlakbij gelegen Parijs is dan een goed plan. Bezoek Eurodisney en trek de prachtige Franse hoofdstad in.

In de regio vindt u natuurlijk nog veel meer fraaie bezienswaardigheden. Picardië heeft echter ook natuur die vraagt om aandacht. Ga lekker fietsen op uw vakantie. Picardië is een gevarieerde regio die staat voor een fantastisch verblijf op de camping. Picardië zal u zeker niet teleurstellen!

Populaire campings Picardië Bekijk 1 campings

Populaire regio's Picardië

Populaire thema's Picardië