Ga naar de homepage

Camping Midi-Pyrénées Frankrijk

Campings in Midi-Pyrénées zijn een verademing. Door het aangename klimaat en de prachtige omgeving is er van alles te beleven rondom uw camping. Midi-Pyrénées kenmerkt zich door zijn natuur- en cultuurschoon. U kunt er de meest adembenemende steden bezichtigen. Wat dacht u van een bezoekje aan bedevaartoord Lourdes?

Lees meer

Campings Midi-Pyrénées: van alle gemakken voorzien

Kamperen in Midi-Pyrénées kan in volledige luxe. U kunt naast het meenemen van uw eigen tent of camper, kiezen voor een verblijf in een vakantiehuis. Midi-Pyrénées heeft voldoende campings waar u een stacaravan, bungalow of mobile home kunt huren.

Ook uw kroost zal zich prima vermaken op de camping. Midi-Pyrénées telt tal van campings met een speeltuin en een zwembad met glijbaan.

Ook buiten uw camping is er veel te beleven voor kinderen. Ga lekker kanoën of vissen in de Garonne, de grootste rivier van de Pyreneeën.

Midi-Pyrénées: bezienswaardigheden

Een bezoek aan de historierijke steden in deze regio is een echte must tijdens een verblijf op de camping. Midi-Pyrénées heeft tal van bijzondere plekken:

  • Camping bij Lourdes
    De grootste katholieke bedevaartplaats verdient absoluut een bezoek vanaf uw camping. Lourdes’ meest bekende plek is de Grot van Massabielle.
  • Camping bij Toulouse
    In de hoofdstad van de Midi-Pyrénées vindt u mooie kerken om te bezichtigen tijdens uw verblijf op de camping. Toulouse is ook leuk voor een middagje winkelen.
  • Camping bij Auch
    Zin in oude gebouwen, mooie musea, prachtige monumenten en goede restaurants nabij uw camping? Auch is van alle markten thuis.

Ook de natuur in deze Franse regio nodigt uit tot uitstapjes vanaf uw camping. Midi-Pyrénées heeft een zeer afwisselend landschap.

Hoge bergen, grotten, rivieren en weilanden vindt u altijd wel rondom uw camping. Garonne leent zich goed voor wildwater avonturen, die toegankelijk zijn voor jong en oud. Uw vakantie in Midi-Pyrénées wordt vast en zeker fantastisch!

Populaire campings Midi-Pyrénées Bekijk 3 campings

Populaire regio's Midi-Pyrénées

Populaire thema's Midi-Pyrénées