Ga naar de homepage

Camping Poitou-Charentes Frankrijk

Campings in Poitou-Charentes liggen vaak vlabij het brede zandstrand van de Atlantische Oceaan. Het zonnige klimaat in deze regio zorgt voor een aangenaam verblijf op de camping. Poitou-Charentes heeft prachtige bossen en heuvels waar u lekker actief kunt zijn. En natuurlijk zijn er ook genoeg culturele bezienswaardigheden in Poitou-Charentes.

Lees meer

Campings Poitou-Charentes: gezinsvakantie

Lekker met de hele familie op vakantie? Poitou-Charentes heeft veel campings waar een zwembad, animatieteam en speeltuin aanwezig zijn. Uw kinderen vervelen zich dus geen moment op de camping. Poitou-Charentes heeft mogelijkheden te over.

Ook qua accommodatie kunt u uw vakantie geheel naar keus doorbrengen. Huur bijvoorbeeld een fraaie bungalow, stacaravan of luxe mobile home. Liever nostalgisch in eigen tent of caravan kamperen in Poitou-Charentes? Dat kan natuurlijk ook.

Cultureel Poitou-Charentes

Bruinbakken op het strand kan alle dagen op uw vakantie. Poitou-Charentes heeft daarnaast ook prachtige culturele bezienswaardigheden om te ontdekken vanaf uw camping. Niort is een mooie stad voor een dagtripje. Vlakbij de stad ligt een groot natuurgebied waar u kunt fietsen, wandelen en varen.

De streek kent genoeg aanraders. Plekken die u zeker eens moet proberen:

  • Cognac, La Rochelle en Poitiers
    Even lekker weg van uw camping? La Rochelle is een schilderachtige stad waar u een oude haven vindt. Cognac is uiteraard de stad waar de gelijknamige drank vandaan komt. En in Poitiers vindt u meerdere, zeer fraaie kerken.
  • Eilanden van Poitou-Charentes
    Vlakbij de kustlijn liggen een aantal leuke eilanden waar het goed toeven is vanaf uw camping. Île de Ré heeft een mooi strand en liefelijke, witte huisjes. Maar ook de eilanden Île d’Oléron en Île d’Aix zijn een bezoek waard.

Vakantie in Poitou-Charentes belooft een fantastisch verblijf op de camping. Poitou-Charentes is, als u van zon, zee en strand, cultuur en natuur houdt de juiste bestemming voor u.