Ga naar de homepage

Camping Île-de-France

Een camping in Île-de-France biedt u een unieke vakantie. Île-de-France heeft prachtige natuur, indrukwekkende kastelen, tuinen, parken en golfbanen. Voor romantiek bezoekt u Parijs, om uw kinderen blij te maken: Disneyland of Parc Astérix. Iedereen komt hier aan zijn trekken op de camping. Île-de-France is een betoverende regio!

Lees meer

Campings Île-de-France: kastelen, tuinen en parken

Het prachtige Parijs kunt u natuurlijk niet overslaan vanaf uw camping. Île-de-France is echter veel meer dan enkel de Franse hoofdstad. Zo zijn er tal van andere leuke steden en fraaie bosgebieden die u kunt bezoeken:

  • Kasteel van Versailles
    Zin in wat luxe nabij uw camping? Versailles, de stad vlakbij Parijs, is voornamelijk bekend van haar imposante kasteel. Met de ontelbare hoeveelheid kamers, stallen, buitenverblijven, het tuinhuis en de Franse tuin kijkt u uw ogen uit.
  • Middeleeuws Provins
    In dit leuke stadje komt u vooral voor de indrukwekkende middeleeuwse stadswallen. Lekker uit eten in de buurt van uw camping? Provins heeft de oudste horecagelegenheid van Frankrijk: Hostellerie de la Croix D'Or. U kunt hier nog steeds dineren.
  • Bosrijk Fontainebleau
    Zin in een verfrissende wandeling vanaf uw camping? Fontainebleau heeft niet alleen een mooi kasteel, maar ook een ruig bosgebied. Hier vindt u allerlei leuke wandelroutes. U kunt natuurlijk ook per mountainbike het woud verkennen.

Leuk uitje vanaf uw camping: Eurodisney

Disneyland Parijs is het kinderparadijs bij uitstek. U kunt het uw kroost niet aandoen dit park niet te bezoeken tijdens uw verblijf op de camping. Eurodisney levert een betoverende ervaring op. Ga al uw Dinsey-helden ontdekken en beleef een topdag nabij uw camping in Île-de-France.

Houdt u van golfen op uw vakantie? Île-de-France heeft meer dan zestig golfbanen! U vindt overigens nog veel meer sportfaciliteiten en andere handige voorzieningen op uw camping. Île-de-France betekent een camping bij Parijs, maar ook een vakantie in een natuurrijke omgeving. Er is werkelijk van alles te beleven vanaf uw camping. Île-de-France staat voor een gevarieerde vakantie!

Verbleven op Camping Les Etangs Fleuris in Touquin in augustus 2017

De natuur en omgeving was mooi. Wel weinig cultuur en weinig leuke stadjes. Ik weet dat je vanuit hier naar Parijs kunt, maar dat was voor ons helaas niet mogelijk omdat wij de hond mee hadden.

7,0

Verbleven op Camping Le Village Parisien in Varreddes in augustus 2017

Veel mogelijkheden voor dagtrips, Eurodisney, Versailles, Fontainebleau, Winkelcentrum val d'europe, Meaux en natuurlijk Parijs

9,0

Verbleven op Camping Le Village Parisien in Varreddes in juli 2017

Mooie omgeving en natuur,moest wel wennen aan de vliegtuigen die veel overkwamen,goed met openbaar vervoer naar parijs te reizen.

6,0

Populaire campings Île-de-France Bekijk 4 campings

Populaire regio's Île-de-France

Populaire thema's Île-de-France