Ga naar de homepage

Camping Middellandse Zee Frankrijk

Campings aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk bieden u de ultieme zonvakantie. De succesformule ‘zon, zee en strand’ gaat voor dit deel van Frankrijk eigenlijk altijd op. Na dagen bakken op het strand wilt u misschien wel even wat anders. Zuid-Frankrijk telt gelukkig vele fraaie steden, dus ook aan cultuur geen gebrek op uw vakantie aan de Middellandse Zee!

Lees meer

Campings Middellandse Zee: kamperen aan zee

Kom tot rust aan de Middellandse Zee en verblijf op de mooiste campings van Zuid-Frankrijk. Van de Pyreneeën tot aan de Côte d’Azur kunt u kiezen voor kleine rustige campings of grote familiecampings: de keuze is zeer uitgebreid.

U kunt verblijven in uw eigen tent of caravan of u kunt een accommodatie op de camping huren. Aan de Middellandse Zee heeft u de keuze uit een stacaravan of vakantiehuis. Aan de Middellandse Zee vindt u ook campings waar onze mooie SunLodges - compleet ingerichte stacaravan of tent - voor u klaarstaan.

Kamperen aan de Middellandse Zee is voor u als zonaanbidder fantastisch, maar ook voor uw kinderen is er niets leuker dan spelen in het zand en zwemmen in de helderblauwe zee of het zwembad op de camping!

Activiteiten tijdens uw vakantie

Een dagje luieren op het strand is natuurlijk erg aangenaam tijdens uw verblijf op de camping. De Middellandse Zee biedt echter ook mogelijkheden voor gezellige uitstapjes naar interessante steden, zoals:

  • Marseille
    Marseille ligt direct aan de Middellandse Zee en zit vol historie. Bezoek het Fort Saint-Jean (1660) en het prachtige monumentale Hôtel de Cabre (1535), het oudste huis van Marseille. Een absolute aanrader tijdens een verblijf op de camping.
  • Narbonne
    Narbonne was de eerste Romeinse nederzetting buiten Italië en is een dromerig stadje. De gotische kathedraal uit de dertiende eeuw en het aartsbisschoppelijk paleis, waar tegenwoordig winkels en musea in gehuisvest zijn, zijn maar enkele van de vele fraaie gebouwen die Narbonne rijk is.

Sportliefhebbers komen eveneens aan hun trekken op vakantie aan de Middellandse Zee. Zo kun u bijvoorbeeld gaan surfen, waterskiën, vissen of mountainbiken in de buurt van de camping. Aan de Middellandse Zee vindt u echter ook veel waterparken en gezellige pretparken. Erg leuk voor de kinderen!

Ontspannen na een dag vol indrukken doet u natuurlijk op de camping. Aan de Middellandse Zee liggen een aantal fijne wijnstreken, waaronder Corbières. Geniet op uw camping, onder het genot van zo’n goed glas wijn en smeuïge kaasjes, van het Franse leven!