Ga naar de homepage

Camping Valencia Spanje

Campings in Valencia beloven meer dan alleen een gebruind lijf. Naast de zonnige dagen aan het strand, kunt u er ook cultuur, kunst en architectuur vinden nabij uw camping. Valencia, dé wereldstad die u in de gelijknamige Spaanse regio vindt, loopt over van kunst en architectuur. Een camping in Valencia biedt u al het moois van Spanje.

Lees meer

Campings Valencia: Heerlijk kamperen

Kamperen in Valencia betekent een ruime keus aan accommodaties. Of u nu zelf een tent of caravan meeneemt of liever een luxe mobile home of bungalow wilt huren: campings in Valencia hebben voor ieder wat wils.

Kinderen hebben ook genoeg te beleven op de camping in Valencia. Campings met zwembad met glijbanen en de nabijheid van de zee bieden jong en oud veel speelplezier. Maak bijvoorbeeld eens een ritje met het hele gezin op een bananenboot.

Tevens zijn er vaak animatiemogelijkheden aanwezig op de camping. Valencia is een regio met een zeer gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils!

Acviteiten en bezienswaardigheden

Bijna het gehele jaar heerst er een zonnig en warm klimaat in Valencia. Alicante, Benidorm, Valencia en andere kustplaatsen aan de Costa Blanca zijn daarom ieder jaar weer erg in trek bij vakantiegangers.

Naast het strand zijn er in deze steden ook tal van bezienswaardigheden:

  • Valencia
    De stad Valencia heeft een fantastisch aanbod van oude en nieuwe architectuur, zoals de prachtige ‘stad van kunst en wetenschap’ de kathedraal van de Heilige Maagd Maria.
  • Alicante
    Alicante is de op één na grootste stad van de regio Valencia. Leuke bezienswaardigheden in Alicante zijn het Kasteel van Santa Barbara en het Museum voor Schone Kunsten.
  • Benidorm
    Deze stad is omringd door stranden. Toeristen komen er dan ook graag naar de camping. Benidorm is een oud vissersdorp, wat u ook weer terugziet in het historische centrum van de stad. Een bezoekje waard!

In Valencia kun je ook sportief zijn vanaf uw camping. Alicante en veel andere plekken in de kuststreek hebben fantastische golfbanen. Ook zijn er in het gebied tal van wandel- en fietsroutes aangelegd en vindt u er verschillende themaparken. Vervelen zult u zich niet snel op uw vakantie in Valencia!

Populaire campings Valencia Bekijk 2 campings

Camping Armanello

Camping Armanello

Het échte Spanje

Aan de Spaanse kust, maar met weinig massatoerisme, kun je in Valencia genieten van heerlijk eten, een ontspannen sfeer en een heerlijk
mediterraan klimaat.

Lees in dit blog over het échte Spanje!

Populaire regio's Valencia

Populaire thema's Valencia