Ga naar de homepage

Camping Tirol Oostenrijk

Gaat u naar een camping in Tirol, dan kampeert u in een van de mooiste delen van Oostenrijk. De regio heeft een indrukwekkend berglandschap met enorme bergtoppen, romantische meren en groene alpenweiden. Van de natuur geniet u optimaal vanaf de camping. Tirol is een fantastische bestemming om te kamperen!

Lees meer

Campings in Tirol

Zowel in de zomer als in de winter kunt u een geweldige vakantie in Tirol beleven! In de winter heerlijk kunt skiën in wintersportgebieden, zoals Nauders, Sankt Anton en Gerlos.

Ook voor een zomervakantie is een camping in Tirol een leuke bestemming. Niet alleen de bergen, maar ook de vele meren, zoals de Reintalersee en Achenssee brengen veel plezier voor het hele gezin!

Tirol strekt zich uit tot over de grens met Italië. Ook Zuid-Tirol, beter bekend als de Dolomieten, is een schitterende plek voor een avontuurlijke kampeervakantie!

Activiteiten en Bezienswaardigheden in Tirol

Er is een hoop te beleven rondom uw camping in Tirol. Bezienswaardigheden in Innsbruck, watersporten op één van de vele meren en wandelen door de prachtige natuur. Er zijn mogelijkheden genoeg!

  • Innsbruck
    De hoofdstad van Tirol is zeker de moeite waard voor een uitstapje vanaf uw camping. Innsbruck heeft een prachtige centrum, met vele historische gebouwen, gezellige restaurants en winkels.
  • Watersporten
    Tijdens een vakantie in Tirol kunt u genieten van veel waterpret! Zo kunt u gaan raften, zeilen, kanoën of gewoon lekker zwemmen in een van de vele meren. Het grootste meer van de regio is de Achensee.
  • Wandelen
    Wandelen in Tirol is waarschijnlijk de beste manier om optimaal te genieten van de prachtige natuur. Met name de Hohe Tauern, het grootste natuurgebied van Oostenrijk, is zeer in trek bij wandelaars.

Na een actieve dag, kunt u heerlijk ontspannen op uw camping. Tirol biedt campings waar u met uw eigen caravan of tent kunt kamperen. Echter wanneer u meer comfort wilt, kunt u vaak ook een mobile home, chalet of bungalow huren.

Verbleven op Camping Seeblick Toni in Kramsach in juli 2018

Mooie bergachtige omgeving. Mooie natuur op niet al te grote afstand van Innsbruck. Bergen, kloven en mooi wandelgebied

9,0

Verbleven op Camping Seeblick Toni in Kramsach in juli 2018

Erg mooie omgeving met veel wandelroutes en voor de fietser ook erg mooi

9,0

Verbleven op Camping Seeblick Toni in Kramsach in juli 2018

Binnen de regio is heel veel gericht op de wintersport, hetgeen voor de bergwandelaar niet altijd leuk is.

7,0

Verbleven op Camping Seeblick Toni in Kramsach in juli 2018

Leuke omgeving, met name de Alpbachtal kaart was perfect. Met deze kaart hadden we oa gratis toegang tot de gondels, etc. Ook het meer aan de camping is prima, jammer dat de ligweide van Seeblick Toni zeer klein is, maar bij de buren (ook een camping) is volop ruimte.

8,0

Verbleven op Camping Seeblick Toni in Kramsach in juli 2018

Tirol is een prachtige omgeving, zeker ook voor kinderen. Plaatsen als Kufstein, Rattenberg en Wattens (Svaroski museum) zijn zeker de moeite waard. Ook een uitstapje naar Salzburg voor de watervallen in Krimml is aan te bevelen.

8,0

Verbleven op Camping Seeblick Toni in Kramsach in juni 2018

Op wandel afstand van rattenerg en winkel. Op de camping is ook wel een supermarktje.

9,0

Populaire campings Tirol Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Tirol

Populaire thema's Tirol