Ga naar de homepage

EuroParcs De Biesbosch 

EuroParcs De Biesbosch 

Veelzijdig park voor het hele gezin

Of het nu regent of droog is; op en rondom dit park is er altijd genoeg te doen voor het hele gezin! EuroParcs De Biesbosch ligt op de grens tussen het water en de groene bossen van De Biesbosch. Met genoeg avontuurlijke activiteiten in en rondom het park is dit misschien wel jouw nieuwe favoriete park voor je zomervakantie.

Waterpret in overvloed

Deze camping ligt in het altijd gezellige Dordrecht. De zee is niet zo heel ver weg. Toch hoef je het park niet te verlaten voor wat waterpret! Op EuroParcs De Biesbosch vind je namelijk zowel een binnen- als een buitenbad. Hier kun je je met het hele gezin gemakkelijk de hele dag vermaken, óók als het regent. De jachthaven om de hoek geeft toegang tot verschillende activiteiten op het water. Denk aan vissen, varen of suppen.

Voor jong en oud

Op EuroParcs De Biesbosch wordt er alles aan gedaan om jou tijdens je vakantie te vermaken. Ook op het droge valt er dan genoeg te doen. Zo houdt een animatieteam de kleintjes dagelijks bezig met een uitgebreid programma, je vindt er een binnen- en buitenspeeltuin en meerdere sportvelden. Ondertussen kun jij lekker relaxen in de schoonheidssalon van het park, waar je jezelf kunt trakteren op diverse behandelingen. Ook kun je een fiets of e-chopper huren om de veelzijdige omgeving te ontdekken.

Eten en drinken

In de parkshop vind je alle producten die je nodig hebt om je verblijf wat aangenamer te maken. Natuurlijk vind je hier ook de verse broodjes, die je door middel van de broodjesservice bij de receptie hebt doorgegeven. ’s Avonds geen zin om te koken? Dan kun je in de snackbar een snelle maaltijd afhalen, of je prikt een vorkje in het parkrestaurant. In de brasserie vind je vlees, vis en vegetarische gerechten.

Zien en doen in de omgeving

Niet voor niets is De Biesbosch een onverminderd populaire vakantiebestemming in Nederland. In het nationale park vind je uitgestrekte bossen – perfect voor dagelijkse wandelingen en fietstochten – en kabbelende wateren. Deze lenen zich prima voor rustgevende rondvaarten of avontuurlijke watersporten. Zin om wat cultuur te snuiven? Dan bezoek je een plek als Dordrecht, Breda of Rotterdam. Werelderfgoed Kinderdijk is overigens ook slechts een kort ritje van EuroParcs De Biesbosch verwijderd.
Lees verder
<
  • Aanbetaling slechts 15%
  • Restantbetaling pas 5 weken voor aankomst
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • SunBonus loyaliteitsprogramma
  • Suncamp holidays is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Meer info

  • Suncamp holidays is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Gedetailleerde informatie over de camping

Locatie

EuroParcs De Biesbosch

Rijksstraatweg 186
3316 EJ - Dordrecht
Nederland
Afstand vanaf Brussel: 122 km

Plan route

Coördinaten: 51°43'32"N 4°37'46"E

Reis bewust

Hoeveel CO2 stoot je uit met deze reis? Wij rekenen het voor je uit (vertreklocatie Brussel). Maak een bewuste keuze door groenere transportopties te kiezen en verlaag direct je CO2-uitstoot.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van EuroParcs De Biesbosch. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Faciliteiten

Algemene gegevens

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Omgeving van de camping

Recent bekeken

Campings in de buurt