Ga naar de homepage

Camping Oostzeekust Duitsland

Campings aan de Oostzeekust zijn zeer geschikt voor een gezinsvakantie. De regio wordt gekenmerkt door de mooie Baltische zee. Het heerlijke zandstrand vindt u dan ook altijd dichtbij uw camping. De Oostzeekust is ideaal om langs te wandelen of fietsen en ook cultuur behoort tot de mogelijkheden: u vindt altijd leuke steden nabij uw camping aan de Oostzeekust!

Lees meer

Campings Oostzeekust: frisse lucht, witte stranden en rust

Kamperen aan de Oostzeekust in Duitsland biedt u zeelucht, een afwisselend landschap en vriendelijke mensen. U voelt zich direct welkom op de camping. Oostzeekust heeft allerlei mogelijkheden om lekker actief te zijn. U kunt gaan zeilen, een duikcursus volgen of golfen.

Op uw camping aan de Oostzeekust bent u omgeven door weilanden, brede zandstranden en een frisse bries. Vergis u echter niet: het Duitse zonnetje bruint u net zo snel als de Spaanse. Geen zin om uw eigen tent mee te nemen naar de camping? Aan de Oostzeekust kunt u ook een bungalow of stacaravan huren.

Uitjes vanaf uw camping

Een sombere dag hoeft niet verloren te gaan op uw camping aan de Oostzeekust. Vakantie in dit deel van Duitsland biedt voldoende culturele mogelijkheden. Vanaf uw camping bent u vaak in een uurtje in Hamburg of in een van deze leuke steden:

  • Lübeck
    Bezoek deze indrukwekkende oude stad vanaf uw camping. Lübeck zit vol met leuke musea, zoals het Buddenbrookhaus. U kunt er ook goed winkelen en dineren.
  • Burg auf Fehmarn
    Even naar een eiland vanaf uw camping? Fehmarn is een groot en mooi eiland. Bezoek de bruisende hoofdstad Burg auf Fehmarn. U kunt hier ook mooie fietstochten maken.
  • Puttgarden
    Een uitstapje naar Denemarken met de boot? Dat kan vanaf uw camping. Puttgarden heeft een bootverbinding (30 min) met Rödby. Leuk detail: de haven van Puttgarden is groter dan het dorpje zelf.

Er zijn natuurlijk nog veel meer fraaie plekken te ontdekken vanaf uw camping. Oostzeekust kent een rijkheid aan historische plaatsjes. Bezoek ook eens Wismar, Travemünde of New Town. De culturele steden en de indrukwekkende natuur zullen u een geweldige tijd op uw camping aan de Oostzee opleveren!

Populaire campings Oostzee Bekijk 2 campings

Populaire thema's Oostzee