Ga naar de homepage

De Geld-terug-garantie

Met de Geld-terug-garantie krijg je jouw geld teruggestort wanneer je tussen 28 en 7 dagen voor jouw vakantie hoort dat je bij aankomst in het land van bestemming of bij thuiskomst verplicht in quarantaine zou moeten en je jouw vakantie hierdoor wilt annuleren. Met de Geld-terug-garantie kun je ook kosteloos je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Deze garantie kost € 39* en is geldig op boekingen gemaakt vanaf 15 april 2021. De garantie geldt niet met terugwerkende kracht. Je kunt de Geld-terug-garantie toevoegen aan jouw boeking onder Extra’s in het boekproces.

*gratis voor SunLodge-boekingen

Boek nu met Geld-terug-garantie

Let op  
De standaard annuleringsvoorwaarden van jouw accommodatie kunnen gunstiger of minder gunstig zijn dan de Geld-terug-garantie. Je vindt de voorwaarden bij jouw camping. Kun je de voorwaarden niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Voorwaarden:

  • Je hebt recht op geld terug wanneer je tussen 28 en 7 dagen voor jouw vakantie van de (regionale) overheid hoort dat je bij aankomst in het land van bestemming of bij terugkeer in van het land van herkomst verplicht in quarantaine zou moeten en je jouw vakantie hierdoor wilt annuleren. Je ontvangt jouw geld binnen 14 dagen terug op je rekening.
  • De Geld-terug-garantie geldt voor alle deelnemers van de reservering.
  • De Geld-terug-garantie geldt tot 7 dagen voor aankomst.
  • Met de Geld-terug-garantie krijg je jouw geld teruggestort exclusief de bijdrage SGR, reserveringskosten, € 39 Geld-terug-garantie en eventuele verzekeringspremies.
  • Suncamp en de camping hebben het recht om de vakantie vanuit de organisatie te annuleren vanwege een negatief reisadvies binnen 6 weken voor aankomst. Je ontvangt dan binnen 14 dagen je geld terug.
  • De Geld-terug-garantie is alleen geldig op boekingen gemaakt vanaf 15 april 2021. De garantie geldt niet met terugwerkende kracht.