Ga naar de homepage

De Geld-terug-garantie

Met de Geld-terug-garantie krijg je jouw geld teruggestort in het geval van een negatief reisadvies, quarantaine- en/of vaccinatieverplichting vanaf 28 tot 7 dagen voor aankomst. Met de Geld-terug-garantie kun je ook kosteloos je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Deze garantie kost € 49* en is geldig op boekingen gemaakt vanaf 15 april 2021. De garantie geldt niet met terugwerkende kracht. Je kunt de Geld-terug-garantie toevoegen aan jouw boeking onder Extra’s in het boekproces.

*gratis voor SunLodge-boekingen

Boek nu met Geld-terug-garantie

Let op  
De standaard annuleringsvoorwaarden van jouw accommodatie kunnen gunstiger of minder gunstig zijn dan de Geld-terug-garantie. Je vindt de voorwaarden bij jouw camping. Kun je de voorwaarden niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Voorwaarden:

  • Je hebt recht op geld terug wanneer het vanwege maatregelen (negatief reisadvies, quarantaine- en/of vaccinatieverplichting) van het land van herkomst of de (regionale) overheid van jouw bestemming vanaf 28 tot 7 dagen voor aankomst niet mogelijk is om naar jouw vakantieadres te reizen. Je ontvangt jouw geld binnen 14 dagen terug op je rekening.
  • Je hebt geen recht op geld terug in het geval van een verplichte PCR-test. Geldt er een vaccinatieverplichting, maar heb je de mogelijkheid om een PCR-test te laten uitvoeren, dan krijg je dus geen geld terug. Alleen in het geval van een vaccinatieverplichting zonder de mogelijkheid om een PCR-test te laten uitvoeren, kun je aanspraak maken op de geld-terug-garantie.
  • Kun je niet naar jouw bestemming omdat je nog geen vaccinatie hebt kunnen krijgen, dan krijg je je geld terug. Kun je niet naar jouw bestemming omdat je nog niet gevaccineerd bent, maar heb je de vaccinatie zelf afgewezen? Dan heb je geen recht op geld terug.
  • Geld terug in het geval van quarantaine geldt alleen bij een verplichte quarantaine op de plaats van bestemming. Moet je in quarantaine bij thuiskomst, dan heb je geen recht op geld terug.
  • Kosteloos wijzigen kan tot 4 weken voor vertrek. Is de reissom van jouw nieuwe vakantie lager, dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug gestort. Is de reissom van jouw nieuwe vakantie hoger, dan moet je het verschil bij betalen.
  • De Geld-terug-garantie geldt voor alle deelnemers van de reservering.
  • De Geld-terug-garantie geldt tot 7 dagen voor aankomst.
  • Met de Geld-terug-garantie krijg je jouw geld teruggestort exclusief de bijdrage SGR, reserveringskosten, € 49 Geld-terug-garantie en eventuele verzekeringspremies.
  • Suncamp en de camping hebben het recht om de vakantie vanuit de organisatie te annuleren vanwege een negatief reisadvies binnen 6 weken voor aankomst. Je ontvangt dan binnen 14 dagen je geld terug.
  • De Geld-terug-garantie is alleen geldig op boekingen gemaakt vanaf 15 april 2021. De garantie geldt niet met terugwerkende kracht.