Ga naar de homepage

De Geld-terug-garantie

De overheidsmaatregelen rondom het coronavirus kunnen snel veranderen. Dat kan invloed hebben op onderstaande informatie. De op deze pagina getoonde informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Met de Geld-terug-garantie krijg je jouw geld teruggestort wanneer je tussen 28 en 7 dagen voor jouw vakantie hoort dat álle reizigers (gevaccineerd en niet-gevaccineerd) bij aankomst in het land van bestemming of bij thuiskomst verplicht in quarantaine zouden moeten en je jouw vakantie hierdoor wilt annuleren. Met de Geld-terug-garantie kun je ook kosteloos je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Deze garantie kost € 39*. Je kunt de Geld-terug-garantie toevoegen aan jouw boeking onder Extra’s in het boekproces. De garantie geldt niet voor eerder gemaakte boekingen.

*gratis voor SunLodge-boekingen

Boek nu met Geld-terug-garantie

Let op  
De standaard annuleringsvoorwaarden van jouw accommodatie kunnen gunstiger of minder gunstig zijn dan de Geld-terug-garantie. Je vindt de voorwaarden bij jouw camping. Kun je de voorwaarden niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Voorwaarden:

  • Je hebt recht op geld terug wanneer je tussen 28 en 7 dagen voor jouw vakantie van de (regionale) overheid hoort dat álle reizigers (gevaccineerd en niet-gevaccineerd) bij aankomst in het land van bestemming of bij terugkeer in van het land van herkomst verplicht in quarantaine zouden moeten en je jouw vakantie hierdoor wilt annuleren. Je ontvangt jouw geld binnen 14 dagen terug op je rekening.
  • Heeft een bestemming alléén een quarantaineplicht voor mensen die niet (volledig) gevaccineerd zijn, dan kun je je reis niet kosteloos annuleren. Ook niet met de Geld-terug-garantie.
  • De Geld-terug-garantie geldt voor alle deelnemers van de reservering.
  • De Geld-terug-garantie geldt tot 7 dagen voor aankomst.
  • Met de Geld-terug-garantie krijg je jouw geld teruggestort exclusief de bijdrage SGR, reserveringskosten, € 39 Geld-terug-garantie en eventuele verzekeringspremies.
  • Suncamp en de camping hebben het recht om de vakantie vanuit de organisatie te annuleren vanwege een negatief reisadvies binnen 6 weken voor aankomst. Je ontvangt dan binnen 14 dagen je geld terug.
  • De garantie geldt niet op eerder gemaakte boekingen.