Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Ingerichte tent huren

Kamperen en comfort gaan tegenwoordig heel goed samen. Zo kunt u tegelijkertijd zowel genieten van het buitenleven als van het comfort dat u gewend bent van thuis. Met Suncamp holidays kampeert u stijlvol in een luxe ingerichte bungalowtent op campings in heel Europa.

De te huren bungalowtenten doen qua kampeerbeleving denken aan hoe u vroeger kampeerde. Uw kinderen kunt u nu dus ook laten proeven van de kampeerervaring die u zelf heeft beleefd. Met als grote verschil het comfort van een ruimere luxe inrichting. Voor comfort en luxe tijdens uw kampeervakantie huurt u daarom een compleet ingerichte bungalowtent op een van de campings in Europa.

Tent huren bij Suncamp holidays

Suncamp holidays biedt u keus uit tientallen campings waar u het echte kampeergevoel kunt beleven. Comfortabel en zonder teveel gedoe. De bungalowtenten die u kunt huren zijn tenslotte al geheel ingericht, met een ruime woon- en slaapruimte. Een tent huren op een camping biedt tijd en ruimte voor nog meer ontspanning. U heeft ruimte in uw auto, want uw tent staat al volledig ingericht te wachten. Bij aankomst op de camping heeft u direct tijd om met uw gezin van uw kampeervakantie te genieten.

Lees meer

Een tent huren betekent kamperen zonder zorgen. Een ingerichte tent is ideaal als u houdt van het buitenleven, maar ook van luxe en comfort. Alles staat al voor u klaar. Alleen de bedden hoeft u zelf nog op te maken. In de slaapvertrekken van de kant en klare bungalowtenten kunt u slapen op echte bedden. De gemiddelde bungalowtent beslaat zo’n 25 m². In de tent is dus genoeg ruimte om te wonen, slapen en ontspannen.

Ingerichte bungalowtenten

De indeling van een bungalowtent ziet in de meeste gevallen als volgt uit:

  • Ruim woongedeelte met eettafel en stoelen, ook om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld op het beschaduwde plekje onder de uitklapbare luifel. Of u heeft de beschikking over een terras met tuinmeubilair.
  • Slaapcabine 1 met één tweepersoonsbed. Slaapcabine 2 met twee eenpersoonsbedden. Tussen de cabines is vaak een hangrek voor uw kleding en er is verlichting. Bungalowtenten voor maximaal vijf of zes personen beschikken in de tweede slaapcabine over één (of twee) stapelbed(den), of over een derde slaapcabine.
  • Een keukenblok met een twee- tot vierpits gasstel, serviesgoed en een koelkast met vriesvak.
  • Vaak is boven in de tent en/of aan de zijkanten een ventilatiemogelijkheid, zodat de temperatuur binnen, ook bij hoge buitentemperaturen, verrassend aangenaam is.

Een avontuurlijke safaritent of lodgetent huren

Gaat u voor nog meer luxe? En wilt u een van de luxe tenten huren die Suncamp holidays aanbiedt? Dan zijn de Safaritenten en deLodgetenten van Suncamp holidays een aanrader. De ingerichte Lodgetenten beslaan gemiddeld 35 m² en zijn een stuk luxer en groter dan de bungalowtent. SunLodge Safari is een compleet uitgeruste tent in koloniale stijl met een Afrikaanse ambiance. Wat de SunLodge zo comfortabel maakt, is dat deze tent beschikt over eigen sanitair en een mooi houten terras. Kortom heerlijk kamperen met de luxe van thuis! De SunLodge Jungle is net zo stijlvol ingericht als de SunLodge Safari, maar is wat kleiner en heeft geen eigen sanitair. Het paradepaardje van Suncamp holidays mag zichzelf met recht RoyalLodge noemen. Luxer kamperen dan dit kan niet. Op een oppervlakte van maar liefst 60 m² genieten u en uw gezin optimaal van een kampeervakantie in luxe. RoyalLodge is een luxe designtent met een stijlvolle inrichting en luxe uitstraling. Aan alles is gedacht, zelfs de handdoeken liggen voor u klaar. Dat betekent een kampeervakantie en een luxe tent huren op vijfsterrenniveau.

Bekijk alle ingerichte tenten