Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Glamping

Glamping, ofwel ‘glamorous camping’, is dé nieuwe trend op kampeergebied. Het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping.

Tijdens uw glamping vakantie verblijft u in een compleet ingerichte luxe tent(lodgetent) of een sfeervolle mobile home (luxe stacaravan) en kampeert u geheel in stijl, voorzien van alle gemakken.

Voor de echte glamping ervaring heeft Suncamp holidays de SunLodge accommodaties ontwikkeld: avontuurlijke lodgetenten (Jungle- en Safaritent), luxe mobile homes (Redwood, Maple en Aspen) en wanneer u nog meer luxe en design wilt, de RoyalLodge.

Lees meer

Glamping in een luxe lodgetent of mobile home

Kamperen wordt pas glamping in een SunLodge. Daarom zijn al onze lodgetenten en mobile homes luxueus en sfeervol ingericht. Zo beschikken al onze SunLodge accommodaties over eigen sanitaire voorzieningen (m.u.v. de SunLodge Jungle), een compleet ingerichte keuken, extra lange bedden en comfortabel teakhouten meubilair.

Wilt u meer te weten komen over onze verschillende SunLodge accommodaties? Neem dan eens een kijkje in een lodgetent of luxe mobile home door middel van de speciale 360 graden functie op onze SunLodge pagina!

Waar vindt u glamping campings?

Een select aantal luxe campings zijn omgedoopt tot heuse ‘glamping campings’. Op een aantal unieke locaties in Europa hebben wij onze accommodaties geplaatst en het aanbod groeit elk jaar. Momenteel vindt u onze prachtige accommodaties in de volgende regio’s.

  • Frankrijk – Glamping in Zuid-Frankrijk en aan de Middellandse Zee
  • Oostenrijk – Glamping in Steiermark
  • Kroatië – Glamping in Istrië en aan de Adriatische kust
  • Nederland – Glamping in Overijssel en Noord-Brabant
  • Italië – Glamping aan het Gardameer, de Middellandse Zee, de Adriatische kust en op Sardinië
  • Luxemburg - Glamping in Luxemburg
  • Spanje - Nabij Barcelona aan de Costa Dorada

Deze luxe campings kenmerken zich door de mooie omgeving en de goede faciliteiten. “Glamping campings” vindt u veelal in populaire vakantiegebieden, waar in de wijde omgeving voor jong en oud volop te doen is.

Ervaart u het zelf! Glamping is kamperen in luxe. Of u nu gaat ‘glampen’ in Frankrijk, Italië of elders, in een SunLodge van Suncamp holidays bent u voorzien van alle gemakken en kunt u genieten zowel luxe als natuur!

Wilt u meer te weten komen over onze verschillende SunLodge accommodaties? Neem dan eens een kijkje in een lodgetent of luxe mobile home door middel van de speciale 360 graden functie op onze SunLodge pagina!

Bekijk alle glampingvakanties

Populaire regio's