Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

campings gevonden Bekijk

Kamperen met uw hond

Neemt u uw hond het liefst overal mee naartoe en wilt u ook op uw kampeervakantie verzekerd zijn van uw favoriete kwispelstaart en fijnste welkomstblaf? Bij Suncamp holidays kunt u gemakkelijk naar hondvriendelijke campings in heel Europa zoeken. Zo heeft u in een handomdraai een leuke kampeerplaats of accommodatie gevonden waar uw trouwe viervoeter ook welkom is.

Lees meer

Kampeervakantie met hond

Is uw gezin niet compleet zonder uw hond? Steeds meer campings zijn toegankelijk voor honden, waardoor kamperen met uw trouwhartige blaffer overal in Europa mogelijk is. Met uw hond naast de tent, caravan of gehuurde accommodatie voelen u en uw kinderen zich nog meer thuis op de camping!

Aan een verblijf met uw hond op de camping zijn uiteraard regels verbonden en er zijn bepaalde zaken die u in overweging kunt nemen. Zo moet uw hond meestal aangelijnd blijven op het campingterrein. Honden houden echter van ruimte. Kijk daarom altijd of er een plek in de buurt van uw kampeerplaats is waar uw dier vrij kan spelen. Bent u van plan om met uw hond naar warme oorden af te reizen? Let dan wel dat niet elke hond daar tegen bestand is. U kunt er daarnaast voor zorgen dat uw hondenvriend op hete dagen een verfrissende duik kan nemen. Andere praktische zaken waar u rekening mee dient te houden wanneer u gaat kamperen met uw hond:

  • Is er een hondentoilet op de camping?
  • Ook voor het verblijf van uw hond op de camping moet u betalen.
  • Voor een bezoek aan sommige landen heeft uw hond speciale inentingen nodig.

Als u een accommodatie huurt, vergeet dan niet te kijken bij ‘overige informatie’ of honden ook in de stacaravan, bungalowtent of chalet zijn toegestaan.

Vanzelfsprekend hanteert iedere camping zijn eigen, aanvullende regels omtrent het verblijf van honden. Aan alles gedacht? U zult ontdekken dat het op de mooiste plekken in ondermeer Frankrijk, Duitsland en Italië goed toeven is met uw vrolijke viervoeter aan uw zijde!

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Geselecteerde filters

Filters Filter geselecteerd:

Wis alles
Toon alle gekozen filters Toon minder filters
  • Filters results)
  • Toon op kaart
  • Lijst
  • Toon op kaart
  • Filters
Er is iets fout gegaan bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het nog een keer.