Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Griekenland

Campings in Griekenland hebben enorm veel te bieden: paradijselijke stranden, idyllische eilandjes met witte stadjes en oude haventjes. De hoofdstad Athene is een droomstad voor iedere cultuurliefhebber. Het kent een ongekende hoeveelheid monumenten uit de klassieke oudheid die u allemaal kunt bezoeken vanaf uw camping. Griekenland is een fantastisch vakantieland!

Campings in Griekenland: ontspannen mensen en oogstrelend landschap

Bent u op zoek naar een geschikte camping? Corfu en Pilion zijn zeer geliefde eilanden voor een kampeervakantie. Campings in Griekenland bieden mooie kampeerplaatsen om uw tent op te zetten, maar veelal heeft u ook de mogelijkheid tot het huren van een bungalow. Griekenland heeft voor ieder wat wils en de Grieken zijn aardig en behulpzaam. In Griekenland heerst nog een echte ontspannen Middellandse Zee mentaliteit.

Bezienswaardigheden in Griekenland

Wat Griekenland aan cultuurhistorisch erfgoed bezit, is simpelweg overweldigend. In de hoofdstad van Athene zijn het Acropolis en Parthenon de toeristische trekpleisters. Maar niet alleen Athene biedt mooie bezienswaardigheden, Kreta, Corfu en andere Griekse eilanden zijn ook prachtig.

Lees meer

Campings in Griekenland liggen in de buurt van adembenemende natuur. Voorbeelden hiervan zijn de Samariakloof op Kreta, de berg Olympus en de glooiende velden met olijfbomen.

Griekse stranden

Wie van stranden en uitgaan houdt, komt tijdens een kampeervakantie ook aan zijn trekken. Griekenland heeft namelijk een veelzijdigheid aan stranden:

  • Het strand van Dassia, het bekende kiezelstrand op Corfu.
  • De kleine baaien gelegen tussen rotspartijen met een azuurblauwe zee op het eiland Pilion.
  • De mooie uitgestrekte zandstranden in Stalis in de buurt van Heraklion op het eiland Kreta.

Waar u ook gaat kamperen, in de buurt van uw camping in Griekenland liggen de stranden in kleine baaien en bestaan ze uit fijne kiezels of wit zand. Het zeewater is er kraakhelder en u heeft gegarandeerd mooi weer.

Alle regio's in Griekenland

Populaire campings Griekenland Bekijk 1 campings

Populaire regio's Griekenland

Populaire thema's Griekenland

Populaire plaatsen Griekenland