Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Hoog-Normandië Frankrijk

Een camping in Hoog-Normandië brengt u naar een streek vol natuurschoon. Trek de bossen in of kom heerlijk tot rust op uw camping. Haute-Normandië heeft leuke badplaatsen en cultuurrijke steden. De Noord-Franse provincie bestaat uit de twee karakteristieke departementen; Seine-Maritime en Eure. Kamperen in Hoog-Normandië kan dan ook alleen maar een feest zijn!

Lees meer

Campings Hoog-Normandië: bezienswaardigheden

U kunt tal van leuke uitstapjes maken vanaf uw camping. Hoog-Normandië kent vele bezienswaardigheden en leent zich dus prima voor een culturele vakantie. Bezoek bijvoorbeeld een van deze steden:

  • Hoofdstad Rouen
    De hoofdstad van Haute-Normandië moet u zeker bezoeken vanaf uw camping. Rouen heeft prachtige oude huizen en kerken. Bezoek een van de vele musea, ga lekker winkelen of uitgebreid dineren.
  • Badplaats Dieppe
    In deze leuke badplaats zijn regelmatig gezellige markten waar u producten uit de Normandische keuken vindt. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. In Dieppe kunt u ook erg leuk winkelen!
  • Havenstad Le Havre
    Deze enorme havenstad werd bijna volledig platgebombardeerd in WO II. Le Havre, compleet gerestaureerd, staat nu op de Unesco Werelderfgoedlijst en is een stad vol bezienswaardigheden.

Naast deze topsteden zijn er ook idyllische dorpjes te vinden nabij uw camping. Giverny, de kleine parel aan de Seine, is vooral bekend geworden als woonplaats van de schilder Claude Monet.

Ongerepte natuur nabij uw camping

In Hoog-Normandië vindt u gevarieerde en ongerepte natuur in de omgeving van uw camping. Haute-Normandië heeft als het om rust gaat veel te bieden in Eure. Vakantie in dit departement staat voor groen, heuvelachtig en bosrijk. Daarom is Eure erg geliefd om te wandelen of te fietsen.

Een andere leuk uitstapje vanaf uw camping is Etretat. Etretat is bekend vanwege haar imposante krijtrotsen. In deze Franse regio maakt u van alles mee op en nabij uw camping. Hoog-Normandië is al met al een topbestemming voor uw vakantie!

Populaire campings Hoog-Normandië Bekijk 1 campings

Populaire regio's Hoog-Normandië

Populaire thema's Hoog-Normandië

Je t'aime, Amiens

Het Noord-Franse Amiens herbergt een schat aan culturele bezienswaardigheden, met de gotische kathedraal als grootste parel.

Kijk hier om meer te weten te komen over Amiens.