Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Fehmarn Duitsland

Duitsland en stranden gaan prima samen. Kijk maar naar Fehmarn, het op twee na grootste eiland van Duitsland, een vakantieparadijs voor de strandliefhebber. Vooral de surfers komen aan de lange kust van Fehmarn goed aan hun trekken. Niet voor niets wordt ieder jaar op het eiland de internationale kitesurfwedstrijd Kitesurf Trophy georganiseerd. Maar Fehmarn heeft meer te bieden. De prachtige omgeving en de mooie campings maken van kamperen op Fehmarn een waar feest.

Lees meer

Tips

Een kampeervakantie op Fehmarn is een vakantie voor het hele gezin. Op het eiland is genoeg te doen voor jong en oud: van een bezoekje aan de prachtige natuur tot het beklimmen van de hoogste klimmuur van Europa. Hieronder enkele tips.

 • Adelaars en ijsvogels
  Het beschermde natuurgebied Wallnau is het thuis van meer dan tweehonderd verschillende vogelsoorten. U kunt er zelfs ijsvogeltjes en adelaars tegenkomen. Kijk daarom goed om u heen tijdens uw wandeling in Wallnau. Wilt u meer weten over het natuurreservaat, dan kunt u terecht in het informatiecentrum.
 • Zwemparadijs
  Aan het strand ligt het zwemparadijs Fehmare. Dit wellnesscentrum heeft voor u een heerlijk relaxdagje in de spa en sauna in petto en voor de kinderen urenlang waterplezier. Is het even geen strandweer, maar wilt u wel genieten van het water? Dan is Fehmare dé oplossing.
 • 'Klettern'
  Silo Climbing heeft de hoogste klimmuur van Europa. Verdeeld over drie silo’s van 40 meter hoog zijn zestien klimparcours uitgezet. Zelf moet je 1,10 meter zijn om de silo’s te mogen bedwingen. Ook de kleine grote avonturiers kunnen bij Silo Climbing dus ‘klettern’! Silo Climbing is open van april tot en met oktober.
 • Funtasia
  De overdekte minigolfbaan Funtasia is leuk bij mooi en iets minder lekker weer. In Funtasia zijn u en uw kinderen wel een paar uurtjes zoet. Leuk om tijdens uw vakantie op Fehmarn te bezoeken.

Dagje Denemarken

Elk halfuur vertrekt er vanuit het dorp Puttgarden een veerboot richting Denemarken. Na een boottocht van drie kwartier over de Oostzee komt u aan in de plaats Rødby op het Deense eiland Lolland. Ook hier is het heerlijk om te wandelen en fietsen. En u kunt zeggen dat u in Denemarken bent geweest tijdens uw kampeervakantie in Duitsland.

Kamperen op Fehmarn

Vanuit de campings op Fehmarn kunt u zo het strand op stappen. De campings liggen dicht bij het water, waardoor er altijd wel een mogelijkheid is om te surfen, duiken of zwemmen. Ook het weer is u vaak gunstig gestemd. Fehmarn is met zijn 2200 zonuren per jaar een van de zonnigste plekken in Duitsland. Ook een dagje op de camping blijven is zeker niet verkeerd. Met een zwembad, speeltuin en toegang tot wifi zijn de campings geschikt voor de actievelingen en de luieraars.

Populaire campings Fehmarn Bekijk 1 campings

Populaire thema's Fehmarn