Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Altmühltal Duitsland

Een camping in Altmühltal betekent kamperen in een van de grootste natuurparken van Duitsland. Langs de meanderende rivier de Altmühl, die dit gebied zo karakteriseert, is het optimaal genieten op een van de fijne campings. Altmühltal is daarnaast perfect voor sportieve kampeerders. Zo kunt u er wandelen, fietsen, kanoën en nog veel meer. Altmühltal is een fantastische vakantiebestemming!

Lees meer

Campings Altmühltal: Kanoën, fietsen en wandelen

Dit geliefde natuurgebied ligt midden in Beieren (Zuid-Duitsland) en is een lust voor wie van natuur houdt. Een heerlijke fiets- of wandeltocht door de groene weides en langs de mooie rivier de Altmühl bezorgen u een echt vakantiegevoel.

Ook voor vele andere buitensporten is Altmühltal een zeer geschikte regio. Naast wandelen en fietsen is het gebied erg populair om te kajakken en kanoën. Tevens kunt u heerlijk zwemmen in bijvoorbeeld het “Flussschwimmbad” in Ornbau of het Altmühlmeer.

Altmühltal biedt ook uw kinderen een goede vakantie. Als uitje neemt u ze mee op schat zoeken in Steinbruch of naar het Bauernhofmuseum.

Leuke steden nabij uw camping: Nürnberg en Ingolstadt

Ook uw culturele hart kunt u ophalen in deze regio, er is genoeg te doen in de buurt van de camping. Altmühltal heeft prachtige steden waar u de echte Bayerische cultuur kunt opsnuiven. Wat dacht u van:

  • Nürnberg
    ürnberg (Neurenberg) kent een indrukwekkend verleden. Veel herinnerd nog aan de bloeiende metaalindustrie van na de middeleeuwen tot na WO II. De fraaie, oude gebouwen, mooie musea en vele winkels makken Nürnberg tot een erg leuk dagje uit.
  • Ingolstadt
    Even geen zin om te koken op uw camping? Ingolstadt heeft meerdere restaurants waar het een avondje goed toeven is. Aan de Donau heeft u een prachtig uitzicht over de stad waar u een aantal imposante gebouwen vindt, zoals het Kreuztor en de St. Moritz kerk.

Cultuur te over rondom uw camping. Almühltal telt ook nog een aantal imposante kastelen, Romeinse overblijfselen en mergelgroeves met fossielen, waar je zelfs mag zoeken naar dino-sporen! Dit alles maakt Kamperen in Altmühltal leuk voor jong en oud.

Populaire campings Altmühltal  Bekijk 1 campings

Populaire thema's Altmühltal